m.ilmateenistus.ee lennuilm.ee keskkonnaagentuur.ee

EMHI käivitas uue www serveri

Täna, 24. jaanuaril 2005, lülitasime tööle uue WWW serveri. Kujundus muutus vähe, kuid kogu webi tarkvara on uuendatud (baseerub IDESUN-i sisuhaldustarkvaral) ja nii mõnedki asjad asuvad ilmselt harjumatus kohas. Loodetavasti on uus süsteem lihtsam ja loogilisem.

Ülemine menüü on nüüd rangelt lühivalikute jaoks, kõike mis temas asub on võimalik leida ka lehe vasakus servas asuvast peamenüüst. Viimane muutus mitmetasemeliseks, alumised tasemed avanevad kui ülemine tase valida. Nii mõnedki ülemise taseme menüüd tunduvad esimesel hetkel tühjana sest kõik materjalid paiknevad järgmise taseme menüüelementide all. Materjalide korrastamine jätkub, kahjuks ei saanud me uut lehte enne ümberlülitamist lõpuni valmis teha.

Püsiklientidele teadmiseks, et nende sisselogimise koht asub nüüd pealehe paremas ülemises nurgas, menüüelement “Püsiklient” ilmub peamenüüsse alles pärast edukat sisselogimist.

Avastatud probleemidest ja ettepanekutest palume teatada aadressil: webmaster@emhi.ee

EMHI

Hinda meid!