m.ilmateenistus.ee lennuilm.ee keskkonnaagentuur.ee

Uue maja pidulik avamine

27. septembril toimus Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituudi uue maja pidulik avamine. Tervituskõnes andis peadirektor Jaan Saar kohalolijatele ka lühikese ajaloolise ülevaate Eesti meteoteenistuse varasematest asukohtadest. Oma maja puhul õnnitlesid instituudi töötajaid Eesti Vabariigi keskkonnaminister Villu Reiljan ja EUMETSAT-i peadirektor Lars P. Prahm ning Soome Meteoroloogiainstituudi peadirektori asetäitja Mikko Alestalo ja Leedu Hüdrometeoroloogiateenistuse direktor Vida Auguliene. Õnnitlejate hulgas olid ka Eesti iseseisvuse taastamise järel meie ilmateenistuse arengut nõustanud WMO ekspert Leo Rannaleet Rootsist ja EMHI eelmine peadirektor Peeter Karing. Heade soovidega astusid üles veel mitmed EMHI pikajalised koostööpartnerid meediast, lennundusest, merendusest, energeetikast ning haridus- ja teadusasutustest jm. Uue maja avamist jääb meenutama kõrvalasuvasse linnaparki istutatud Toringo õunapuu.

EMHI peadirektori Jaan Saare tervituskõne

EMHI peadirektori Jaan Saare tervituskõne

Keskkonnaministri Villu Reiljani õnnitlus

Keskkonnaministri Villu Reiljani õnnitlus

Esineb EUMETSAT-i peadirektor dr. Lars P. Prahm

Esineb EUMETSAT-i peadirektor dr. Lars P. Prahm

Eelmise peadirektori Peeter Karingu tervitus

Eelmise peadirektori Peeter Karingu tervitus

Sõbralikuma linnakeskkonna nimel - Villu Reiljan, Jaan Saar, Lars P. Prahm, Mikko Alestalo

Sõbralikuma linnakeskkonna nimel – Villu Reiljan, Jaan Saar, Lars P. Prahm, Mikko Alestalo

Hinda meid!