m.ilmateenistus.ee lennuilm.ee keskkonnaagentuur.ee

ECMWFi esindajad külastasid EMHIt

1. novembril külastasid Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituuti Dr. Roberto Buizza ja Mr. Fernando Prates Euroopa Keskulatusega Ilmaprognooside Keskusest (ECMWF). Eesti on selle maailma juhtiva 10-päevaseid prognoose ja ansambelennustusi tegeva organisatsiooni koopereerunud liige alates 2005. aasta novembrist. ECMWF on eesmärgiks võtnud külastada oma liikmesorganisatsioone vähemalt kord kolme aasta tagant, et tagada infovahetus ECMWFi ja ilmateenistuste vahel. Anti ülevaade ECMWF arenguplaanidest ja koostööprojektidest. Tutvuti EMHI prognoosi- ja arendustegevusega ning ECMWFi produktide kasutamisega EMHIs. ECMWFi globaalne numbriline ilmamudel on EMHI prognoosimistegevuse selgroog ning ECMWF on EMHIle kvaliteedi tagamise seisukohast ülioluline koostööpartner.

EMHI peadirektori asetäitja Aarne Männik, ilmaprognooside osakonna juhataja Taimi Paljak, Dr. Roberto Buizza ECMWFist

EMHI peadirektori asetäitja Aarne Männik, ilmaprognooside osakonna juhataja Taimi Paljak, Dr. Roberto Buizza ECMWFist

Hinda meid!