m.ilmateenistus.ee lennuilm.ee keskkonnaagentuur.ee

Eesti meteoroloogia aastaraamat 2013

Valminud on „Eesti meteoroloogia aastaraamat 2013”. Aastaraamat annab ülevaate Keskkonnaagentuuri (2013. juunini Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituut) meteoroloogilisest vaatlusvõrgust, seal teostatud mõõtmiste tulemustest ja kasutatud instrumentidest. Ülevaade antakse nii meteoroloogilise aasta (01.12.2012. – 30.11.2013) kui kalendrilise 2013. aasta kohta 25 jaama andmete alusel.

Kui eelmises aastaraamatus tutvustati lähemalt maapinnatemperatuuri mõõtmisi, siis seekord saab täpsemalt lugeda õhutemperatuuri mõõtmise metoodikast. Lisaks antakse ülevaade Väike-Maarja meteoroloogiajaamast (eelmistes aastaraamatutes on tutvustatud Tartu-Tõravere, Tallinn-Harku ja Vilsandi jaamu).

Aastaraamat antakse välja elektroonilisel kujul ning selle täistekst on saadaval publikatsioonide rubriigis.

Hinda meid!