m.ilmateenistus.ee lennuilm.ee keskkonnaagentuur.ee

Tallinna Merepäevadel ootab külastajaid ka keskkonnatelk

18-20. juulini toimuvatel Tallinna Merepäevadel osalevad väljapanekuga ka riiklikud keskkonnaasutused: Eesti Keskkonnauuringute Keskus (EKUK), Keskkonnaagentuur, Keskkonnaamet, Riigimetsa Majandamise Keskus (RMK) ja Eesti Loodusmuuseum.

Merepäevade ajaks Vanasadama 18. kaile püstitatud keskkonnatelgis tutvustavad EKUKi asjatundjad   laevandusest pärit saasteainete mõju Läänemere ökosüsteemile ja inimese tervisele. Keskkonnaagentuur tutvustab Riigi Ilmateenistuse uut kodulehekülge ning selle uudseid võimalusi ilmainfo leidmiseks. RMK tutvustab Põlula kalakasvatuse tegevust Läänemere kalavarude suurendamisel.

Keskkonnaamet paneb üles Eesti-Soome-Venemaa koostöös valminud Soome lahe aastale pühendatud näituse “Soome lahe aasta 2014”. Näitus pakub avastamisrõõmu lahe iseärasustest, ohustatusest ning sellest, kuidas meie igapäevased tarbimisharjumused mõjutavad lahe ökosüsteemi. Keskkonnatelgist saab kasulikku ja põnevat infomaterjali ka Eesti Loodusmuuseumi kohta.

Unustatud pole ka noorimaid merepäevalisi, mistõttu on keskkonnatelki oodatud ka kõik lapsed.

Keskkonnatelk on avatud reedel kell 12-19, laupäeval 10-19 ja pühapäeval 10-17.

 

Lisainfo:

Kadri Kauksi

Keskkonnaagentuuri pressiesindaja

kadri.kauksi@envir.ee

53303448

Hinda meid!