m.ilmateenistus.ee lennuilm.ee keskkonnaagentuur.ee

Ööl vastu pühapäeva võib esineda häireid vaatlusandmete edastamises

Vastavalt Tehnilise Järelevalve Ameti (TJA) ja mobiilside operaatorite kokkuleppele rakendatakse alates 8.02.2015 Eesti raadiosagedusplaani muudatus, millega korrastatakse 900 MHz sagedusalas mobiilsideoperaatorite sageduskasutust. Korrastamise käigus tõstab TJA iga operaatori seni mitmes osas paiknevad sagedusplokid kokku ja moodustab igale operaatorile tervikliku sagedusvahemiku. Korrastamise ajal (8.02.2015 kell 01:00 kuni 03:00) toimub sidekatkestusi. Loe lähemalt: http://tja.ee/riik-korrastab-900-mhz-sagedusalas-mobiilsideoperaatorite-sageduskasutust

tahelepanu_v
See võib omakorda kaasa tuua olukorra, mil vaatlusandmed jõuavad ilmateenistus.ee koduleheküljele paaritunnise hilinemisega. Vabandame võimalike ebameeldivuste pärast!

Hinda meid!