m.ilmateenistus.ee lennuilm.ee keskkonnaagentuur.ee

Pidupäev iga ilmaga

Tänane pidupäev (20.08.2018) tuleb meil vastu võtta vihmaselt ja mitmel pool ka tuuliselt, kuna ilmategijaks on merelt lähenev madalrõhkkond.  Pöörisega seotud sadu kattis kell 8.00 hommikul valdava Edela-Eesti. Keskpäevaks levivad vihmapilved üle terve maa ning mitmel pool tuleb arvestada ka märkimisväärse sajuhulgaga. Intensiivsema saju tõenäosus on suurim Kesk-Eestis ning oodatava saju hulk võib ulatuda 15-30 mm-ni. Sajuga koos esineb päeva teises pooles ka äikest. Puhub lõunakaare tuul 3-9, pärastlõunal Lõuna-Eestis puhanguti 13 m/s, Liivi lahe ümbruses puhub edelatuul 6-11, iiliti kuni 17 m/s. Sooja on 16..22°C. Õhtul jääb sadu alates lääne poolt nõrgemaks ja harvemaks ning tuul pöördub alates saartest loode

sse.

Riietuma peaks täna kindlasti vastavalt ilmale, siis on ka tuju hea!

Riigi Ilmateenistuse kodulehel olevasse asukohapõhisesse prognoosi palume suhtuda äärmiselt kriitiliselt (tegemist on tehnilise viperusega) ning usaldada inimese ehk sünoptiku poolt koostatud ilmateadet: www.ilmateenistus.ee/ilm/prognoosid/4-oopaeva-prognoos

 

 

 

 

 

 

Hoiatused leiate siit: www.ilmateenistus.ee/ilm/prognoosid/hoiatused

Hinda meid!