m.ilmateenistus.ee lennuilm.ee keskkonnaagentuur.ee

Toimus õpetajate infoseminar

Keskkonnaagentuur kutsus 27. augustil külla Tallinna ja Harjumaa koolide loodusaineid õpetavad õpetajad ning korraldas neile infoseminari „Eksperdilt õpetajale, õpetajalt õpilasele“.

Seminari eesmärgiks oli tutvustada õpetajatele Keskkonnaagentuuri ja Ilmateenistuse erinevaid andmebaase, mida on võimalik siduda kooli õppetöös erinevate vanuserühmadele suunatud loodusainete õppega.

Keskkonnaagentuuri ilmateenistuse juhtivsünoptik Taimi Paljak rääkis oma ettekandes ilmahoiatustest ning sellest, kuidas muuta ilma teemad lastele huvitavamaks ning näitlikumateks. Eluslooduse osakonna juhtivspetsialist Reigo Roasto tutvustas Loodusvaatluste andmebaasi ning selle kasutusvõimalusi loodusõppe sisukamaks muutmisel. Eluslooduse osakonna juhtivspetsialist Ragne Oja andis ülevaate meie erinevatest andmebaasidest, mis annavad hea võimaluse õpilasele iseseisvate tööde ja projektide loomeks. Riigi Ilmateenistuse asedirektor Svetlana Pudova näitas meie loodud ilmamängu, mis aitab lastele olulisi ilmateemasid läbi mänguhasardi tuttavamaks muuta.

Täname kõiki kohaletulnuid ning loodame, et pedagoogid leidsid ideid, mida ja kuidas oma tundidesse integreerida.

Esitletud materjalid saab alla laadida siit lingilt (.pptx)

Õpetajate infoseminar Keskkonnaagentuuris

Õpetajate infoseminar Keskkonnaagentuuris

 

 

Hinda meid!