m.ilmateenistus.ee lennuilm.ee keskkonnaagentuur.ee

Meteoroloogiapäeva konverents 2020

Hea konverentsihuviline

Seoses Vabariigi Valitsuse poolt välja kuulutatud eriolukorraga on avalike ürituste korraldamine keelatud, mis tähendab, et 24. märtsil Tartus toimuma pidanud konverents “Kliima ja vesi” jääb esialgsel kujul ära.

Kuid Eesti on siiski ju digiriik! Kui osalejad ei saa tulla meie juurde, läheme meie nende juurde, seekord siis üle videosilla. Kliima ja keskkonnateemad puudutavad tänapäeval suuremal või vähemal määral meid kõiki, seetõttu otsustasime rahvusvahelisele meteoroloogiapäevale pühendatud konverentsi „Kliima ja vesi“ läbi viia veebikonverentsina. Toome välja kliima ja vee omavahelised seosed ning analüüsime, kumb kumba rohkem mõjutab ning kas oleme suutnud rohkem ära teha kliima hüvanguks või selle hävinguks. Vaatame otsa faktidele ning hindame neid läbi teaduse prisma.

  • Konverentsipäeva ettekanded on 24. märtsil jälgitavad nii otsepildina koos küsimuste esitamise võimalusega, kui ka järelvaadatavad Keskkonnaagentuuri kodulehel.
  • Lingi konverentsikeskkonnale leiate Keskkonnaagentuuri kodulehelt 24.03 kl 9:30. Ülekannet saab jälgida ka Facebookis.

Vaata programmi: https://www.keskkonnaagentuur.ee/et/uudised/konverents-kliima-ja-vesi

 

 

4.5 / 2 hindajat